Αυτές είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες

190304163237 Sex11
Κοινοποίηση

Ποια είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία στο σώμα των γυναικών και των ανδρών και ποια είναι η κοινή ερωτογενής ζώνη των δύο φύλων;

Το ζήτημα της σεξουαλικής διέγερσης και απόλαυσης απαιτεί την ενασχόληση με λίγο περισσότερα σημεία και περιοχές του σώματος από τον… στόχο. Με άλλα λόγια πρέπει να εξερευνήσουμε και να διεγείρουμε το σώμα του συντρόφου μας ώστε να το προετοιμάσουμε κατάλληλα για την ερωτική συνεύρεση. Ας ξεκινήσουμε με το γυναικείο σώμα που για πολλούς θεωρείται και πιο σύνθετο όσον αφορά τις ερωτογενείς περιοχές.

Αυτό συμβαίνει επειδή η κυριότερη ερωτογενής ζώνη μίας γυναίκας είναι η επιδερμίδα της οπότε εξερευνώντας κάθε σπιθαμή του σώματός της μπορεί να επιφέρει την διέγερση που αναζητάτε. Αποφύγετε λοιπόν τη δημιουργία ενός νοητικού χάρτη του σώματός στον οποίο θα τοποθετηθούν «σύνορα» ερωτογενών ζωνών, γιατί δεν υπάρχουν.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως κάποια σημεία του γυναικείου σώματος είναι όντως πιο ευαίσθητα, καθώς αποτελούν την κατάληξη ενός πλήθους νευρικών απολήξεων. Κρίνοντάς το λοιπόν από αυτή την άποψη, το στήθος και τα γεννητικά όργανα αποτελούν τις σημαντικότερες ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος. Επιπρόσθετα, άλλες περιοχές όπως οι γοφοί, οι ώμοι, ο λαιμός και η ευρύτερη περιοχή της ήβης, είναι εξαιρετικά ευαίσθητα με τη διέγερσή τους να είναι ικανή να προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση.

Παράλληλα, δεν πρέπει να λησμονείται πως κάθε γυναίκα έχει διαφορετική ευαισθησία στα σημεία του σώματός της με τις ερωτογενείς περιοχές να διαφέρουν. Αξίζει λοιπόν να αφιερωθεί χρόνος, ο οποίος θα είναι πολύτιμος, μαζί με τον σύντροφό σας για να εξερεύνηση του σώματός σας κατά τη σεξουαλική πράξη, ούτως ώστε να ανακαλύψετε τις περιοχές που σας διεγείρουν ακόμα περισσότερο και να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση σε μελλοντικές ερωτικές επαφές.

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες η κυριότερη διαφορά ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο σώμα, ως προς τις ερωτογενείς ζώνες είναι πως οι άνδρες δεν επιθυμούν τη διέγερση σε όλο τους το σώμα αλλά η ικανοποίησή τους επέρχεται κατά κύριο λόγο μέσα από τη διέγερση των γεννητικών τους οργάνων. Από την άλλη μεριά ο λαιμός, το στέρνο, οι γλουτοί και η πλάτη (κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης) αποτελούν στην πλειονότητα των ανδρών μέρη που η διέγερσή τους αυξάνει την ερωτική ικανοποίηση.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η κυριότερη ερωτογενής ζώνη και των δύο φύλων είναι μια και είναι κοινή. Πρόκειται για το μυαλό που οδηγεί σε διέγερση μέσω των φαντασιώσεων και των σκέψεών. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του νου στην ερωτική επαφή μια και μια σκέψη αρκεί να φουντώσει το πάθος ή να χαθεί ολοκληρωτικά.

ΠΗΓΗ: ygeiamou.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?