ΓΝ.Λάρισας: Ορκωμοσία Ιατρού Κλάδου ΕΣΥ

Image19
Κοινοποίηση

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των υπηρεσιών του Οδοντιατρικού Τμήματος – Μονάδας Αμεα Παίδων – Ενηλίκων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με ιατρικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε άλλη μία ορκωμοσία.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Γρηγόριος Βλαχάκης, προχώρησε στην ορκωμοσία της κ. Αικατερίνης Πασσά, η οποία διορίζεται σε θέση ιατρού Οδοντιατρικής με εξειδίκευση στο ΑΜΕΑ στον βαθμό Διευθυντή του κλάδου ιατρών ΕΣΥ, παρουσία της Επιστημονικά Υπεύθυνης του Οδοντιατρικού Τμήματος, Διευθύντριας Οδοντιατρικής, κ. Παρασκευή Σιαφάκα,

Η Οδοντιατρική Μονάδα ΑμεΑ Παίδων Ενηλίκων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ιδρύθηκε το 2002 από την κ. Σερέτη Μαρία, πρώην Διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος. Αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως Εκπαιδευτικό Κέντρο  για χορήγηση πλήρους Ειδικότητας «Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας». Παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς που έχουν νοητική, ιατρική, σωματική αισθητηριακή κοινωνική δυσλειτουργία ή αναπηρία καθώς και σε ογκολογικούς ασθενείς ή ασθενείς με στοματολογικές παθήσεις. Ενώ λειτουργεί μοναδικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες για τον Δημόσιο Τομέα, οι οποίες απευθύνονται όχι μόνο προς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ή της 5ης ΥΠΕ αλλά και ολόκληρης της Ηπειρωτικής Ελλάδας που αφορούν:

  1. Τα Ειδικό Ιατρείο ΑμεΑ, όπου, εκτός από την αντιμετώπιση των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία, πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως χειρουργεία για οδοντοθεραπεία με γενική αναισθησία.
  2. Το Ειδικό Στοματολογικό Ιατρείο.
  3. Το νεοσύστατο Ιατρείο Ογκολογικών ασθενών το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, παρακολούθησης και αντιμετώπισης επιπλοκών που συμβαίνουν πριν – κατά – μετά την χημειο – ακτινο – ανοσοθεραπεία. 

Το Ειδικό Ιατρείο Πρόληψης για άτομα με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?