ΕΦΕΤ: Εντοπίστηκε αλλεργιογόνος ουσία σε μπισκότα γνωστής εταιρείας

2a785001 Bigstock Oatmeal Chocolate Chip Cookies 476990351
Κοινοποίηση

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προειδοποιεί όσους έχουν αλλεργία στο αυγό να μην καταναλώσουν το εν λόγω προϊόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, ύστερα από σχετικούς ελέγχους στα συγκεκριμένα μπισκότα διαπιστώθηκε ότι σε μία παρτίδα περιείχαν αλλεργιογόνο ουσία (αυγό), ενώ αυτή δεν επισημαίνεται στο κουτί.

Πρόκειται για το προϊόν VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-5-2024 και αριθμό παρτίδας LOT051306, που παράγεται από την εταιρεία «Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.»

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για τα VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στο αυγό και έχουν προμηθευτεί το προϊόν VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-5-2024 και αριθμό παρτίδας LOT051306, που παράγεται από την εταιρεία «Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.», με έδρα το 6ο χιλ. Τρικάλων – Καρδίτσας, να μην το καταναλώσουν καθώς, κατά την διάρκεια ελέγχων του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε ότι περιείχε αλλεργιογόνο ουσία (αυγό).

Επειδή το εν λόγω προϊόν δεν φέρει σχετική με το αυγό ένδειξη στην επισήμανση, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

ΕΦΕΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?