ΕΨΕ: Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα ψυχικής υγείας, στις 10 Οκτωβρίου

Κοινοποίηση

Ειδική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου, έχει προγραμματίσει η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία.

Όπως αναφέρει η ΕΨΕ σε σχετική ανακοίνωσή της η δράση είναι ενημερωτική και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα θέματα ψυχικής υγείας, και θα πραγματοποιηθεί στο Μοναστηράκι.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΕΨΕ έχει ως εξής:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου) που αυτή τη χρονιά έχει θέμα «Mental Health is a Universal Human Right» – «Η Ψυχική Υγεία είναι Παγκόσμιο Δικαίωμα», η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία αποφάσισε να οργανώσει μια κοινοτική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας, με περίπτερο που θα στηθεί στην Πλατεία Μοναστηρακίου, στην Αθήνα, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 10.00 – 18.00.

Όπως γνωρίζετε, ο θεσμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας (World Federation for Mental Health), υποστηρίζεται από τον Π.Ο.Υ. και εορτάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα ήταν χαρά για την Εταιρεία μας αν μπορούσατε να παραστείτε ώστε να δώσετε μαζί μας το μήνυμα στους συμπολίτες μας για την αξία της ψυχικής υγείας και ευεξίας και την ανάγκη συνεχούς φροντίδας για αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?