Καρατομήθηκε η διοίκηση στο νοσοκομείο «Βενιζέλειο» με απόφαση Χρυσοχοΐδη – Τι προηγήθηκε

Xrisoxoidis 1 700x526 1
Κοινοποίηση

Η τρίτη καρατόμηση διοίκησης μεγάλου νοσοκομείου δια χειρός Χρυσοχοΐδη

Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση στο νοσοκομείο «Βενιζέλειο» με απόφαση Χρυσοχοΐδη. 

Αναλυτικότερα μια ημέρα μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας, προχώρησε στην παύση των καθηκόντων τους, τόσο του Διοικητή Κωνσταντίνου Τερζάκη όσο και της Αναπληρώτριας  Ελευθερίας Κωστάκη από το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο- Πανάνειο» (ΓΝΒΠ).

Να υπενθυμιστεί εδώ ότι, στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τα χειρουργεία και ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του χθες από το Βενιζέλειο ανέφερε μεταξύ άλλων πως:  αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τις δυσλειτουργίες του νοσηλευτικού ιδρύματος που οδήγησαν σε αναβολή χειρουργείων και ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες του Ηρακλείου για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Μάλιστα εξήγγειλε μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργείων με έκτακτες προσλήψεις προσωπικού.Χαρακτηριστικά ανέφερε πως η κατάσταση αυτή δεν είναι αποδεκτή από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και πρόσθεσε: «Έχουμε τη βούληση και τη γνώση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, έχουμε τη βούληση και τη γνώση να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του ΕΣΥ, για να στηρίξουμε το ιατρικό, το νοσηλευτικό αλλά και το λοιπό προσωπικό που κάνει τη δουλειά του ώστε με αξιοπρέπεια να λύνουν τα θέματα υγείας των πολιτών».

Μάλιστα σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος διαμήνυσε πώς δουλεύουμε για να αναβαθμίσουμε το ΕΣΥ σε ολόκληρη τη χώρα μας. Κανένας πολίτης, τη στιγμή της ανάγκης δεν θα είναι μόνος του. Κανένα στέλεχος, γιατρός, νοσηλευτής που κάνει τη δουλειά του δεν θα εμποδίζεται από νοοτροπίες του χθες. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωές όλων και δεν θα σταματήσουμε εάν δεν το πετύχουμε σε κάθε γωνιά της χώρας»

Νέο Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη

Venizeleio 1


Ένα 24ωρο μετά τις παραπάνω ανακοινώσεις ο υπουργός Υγείας καρατόμησε τη διοίκηση του νοσοκομείου ενώ  τον περασμένο μήνα είχε παυθεί από τον υπουργό Υγείας η διοίκηση του νοσοκομείου “Μεταξά” και στις αρχές του μήνα η διοίκηση του “Αγία Όλγα”, λόγω σοβαρών προβλημάτων σε βάρος των ασθενών.

Με την νέα αυτή κίνηση ο υπουργός στέλνει νέο αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι, όποιος διοικητής  δεν κάνει σωστά τη δουλειά του θα δει το δρόμο της εξόδου από το ΕΣΥ με συνοπτικές διαδικασίες.Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.

Πηγή : healthreport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?