Μητσοτάκης: Έρχονται νέα κίνητρα για τον προσωπικό γιατρό – Δρομολογούνται 6.500 προσλήψεις στην υγεία

Ypoyrgiko Mitsotakis 780x470
Κοινοποίηση

Νέα ισχυρά κίνητρα προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ενισχυθεί ο προσωπικός γιατρός

Νέα κίνητρα για να ενισχυθεί ο προσωπικός γιατρός αναμένεται να δώσει η κυβέρνηση όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικότερα ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις προκείμενου να ενισχυθεί επιπλέον ο θεσμός. Παράλληλα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δρομολογούνται οι 6.500 προσλήψεις από τις 10.000 που θα γίνουν στην υγεία. Χαρακτηριστικά ανέφερε πώς γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις στην Υγεία. Πολύ σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση με παθολόγων και γενικών γιατρών.

Σύμφωνα με πηγές, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προσπαθεί να βρει λύση για το πρόβλημα της έλλειψης γιατρών που πρέπει να καλύψουν τον θεσμό του προσωπικού γιατρού.

Έτσι αναφέρουν οι ίδιες πηγές το αρμόδιο υπουργείο θα προχωρήσει σε νέα οικονομικά κίνητρα και αλλαγές με τη διασύνδεση του προσωπικού γιατρού με το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Σπύρος Δοξιάδης».

Παράλληλα αναμένεται να αλλάξει και ο τρόπος ειδίκευσης των γενικών γιατρών και παθολόγων προκειμένου να έχουν κίνητρα στη συνέχεια για να απασχοληθούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα.Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?