Νοσοκομείο Βόλου: Κανονικά η λειτουργία όλων των τμημάτων

Κοινοποίηση

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στη λειτουργία του Νομαρχιακού Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδρυμα το απόγευμα της Πέμπτης, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν το αντίθετο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), στην οποία ανήκει η Θεσσαλία και η Στερεά Ελλάδα, κανονικά λειτουργούν τα εργαστήρια, τα χειρουργεία και η μονάδα τεχνητού νεφρού, στην οποία, μάλιστα, εξυπηρετήθηκαν όχι μόνο νοσηλευόμενοι, αλλά και ασθενείς άλλων δομών.

Στο ίδιο πλαίσιο και ενώ υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο υδροδότηση του Βόλουδιανεμήθηκε νερό τόσο στους νοσηλευόμενους, όσο και στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Παράλληλα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για τη συνεχή υδροδότηση του νοσοκομείου με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και ιδιωτών.

Η ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ

«ΑπότοΓενικόΝοσοκομείοΒόλουδιευκρινίζεταιπωςόλατατμήματαλειτουργούνκανονικάΔημοσιεύματαπουκάνουνλόγογιατοαντίθετοδενανταποκρίνονταιστηνπραγματικότητα.

Ειδικότεραλειτουργούνταεργαστήριαταχειρουργείακαιημονάδατεχνητούνεφρούστηνοποίαμάλισταεξυπηρετήθηκανόχιμόνονοσηλευόμενοιαλλά και ασθενείς άλλωνδομών.

ΕπίσηςδιανεμήθηκενερότόσοστουςνοσηλευόμενουςόσοκαιστοπροσωπικότουΝοσοκομείου.

ΠαράλληλαέχουνδρομολογηθείόλεςοιδιαδικασίεςγιατησυνεχήυδροδότησητουΝοσοκομείουμετησυνδρομήτηςΠεριφέρειαςΘεσσαλίαςτηςΠυροσβεστικήςΥπηρεσίαςαλλάκαιιδιωτώντουςοποίουςευχαριστούμεθερμά.

ΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣΤΗΣ 5ΗΣΥΠΕ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΚΑΙΣΤΕΡΕΑΣΕΛΛΑΔΑΣ

ΦΩΤΗΣΣΕΡΕΤΗΣ»

ΠΗΓΗ: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?