Ο σύγχρονος Sigmund Freud ήρθε στην Αθήνα και οι Adstronomers έδωσαν το παρόν

Κοινοποίηση

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου κάτι σπουδαίο συνέβη στην Αθήνα: το Ινστιτούτο Trauma2Therapy υποδέχθηκε τον guru στην αντιμετώπιση του ψυχικού τραύματος, τον Bessel van der Kolk, MD.

Πρόκειται για άνθρωπο, που στους κύκλους των ειδικών ψυχικής υγείας διεθνώς, θεωρείται ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της κατανόησης και αντιμετώπισης του ψυχικού τραύματος. Ο διάσημος Καθηγητής Ψυχιατρικής του Χάρβαρντ και ιδρυτής του Κέντρου Ψυχικού Τραύματος της Μασαχουσέτης (Trauma Research Foundation) βρέθηκε στην Αθήνα και παρέθεσε ένα μοναδικό διήμερο masterclass.

Οι Adstonomers ήταν εκεί, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας (Pierce), καλύπτοντας το masterclass του ειδικού που έριξε φως στο σκοτάδι του τραύματος και παρουσίασε όλους τους επιστημονικά έγκυρους και αποτελεσματικούς τρόπους για τη θεραπεία του.

Η ομάδα της Adstronomers επιστράτευσε τη δημιουργικότητα, τη διαδραστικότητα και την εκλαϊκευμένη πληροφορία για να επικοινωνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το μοναδικής εμβέλειας event.

Yποστήριξε το event με εύστοχο content που όχι μόνο λειτούργησε προαναγγελτικά για τη διοργάνωση, αλλά και περιεχόμενο που εισήγαγε το ευρύ κοινό στην έννοια του τραύματος, ενθαρρύνοντας μάλιστα τον διάλογο με τους followers και το μοίρασμα εμπειριών.

Η Αdstronomers έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα του Digital Marketing και της Επικοινωνίας, αλλά και στην υλοποίηση διαδικτυακών εκστρατειών προβολής και ενημέρωσης, τις οποίες υλοποιεί in house, χάρη στη δική της δημιουργική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?