Τι αποκαλύπτει η στάση του ύπνου σας για τη σεξουαλική σας ζωή

65385805 M Normal None 1024x683
Κοινοποίηση

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπάρχει κάποιο κρυμμένο νόημα πίσω από τον τρόπο που κοιμάστε εσείς και ο σύντροφός σας τη νύχτα; Δείτε τι υποδηλώνει η στάση του ύπνου σας για τη σχέση και τη σεξουαλική ζωή σας.
Αποδεικνύεται ότι η στάση του ύπνου μπορεί στην πραγματικότητα να αποκαλύψει πολλά για τη σεξουαλική σας ζωή. Η ειδικός στον ύπνο Anne Marie Boyan, η οποία ίδρυσε την The Sleep Care Company, αποκαλύπτει στην nypost τι πραγματικά υποδηλώνουν οι στάσεις ύπνου για τη σεξουαλική σας ζωή

Οι στάσεις του ύπνου:
Στάση κουτάλι
Πλάτη με πλάτη
Το μπουκέτο
Πάνω στο στομάχι
Ο κόμπος που ξετυλίγεται
Οι λάτρεις της ελευθερίας
Μπλεγμένοι μεταξύ σας
«space hog»

1.Στάση κουτάλι
Το κουτάλι είναι μια «παραδοσιακή» στάση και ίσως η πιο γνωστή στάση ύπνου και είναι η προτιμώμενη στάση για ζευγάρια που αισθάνονται άνετα και οικειότητα μεταξύ τους. Πρόκειται για την στάση κατά την οποία ο ένας σύντροφος αγκαλιάζει τον άλλον από πίσω. Η Boyan εξήγησε στην nypost ότι αυτή η στάση υποδηλώνει προστατευτικότητα, εμπιστοσύνη και ότι το ζευγάρι αισθάνεται άνετα στη σχέση.

2.Πλάτη με πλάτη
Αυτό είναι όπου τα ζευγάρια κοιμούνται πλάτη με πλάτη, με τις ράχες να αγγίζουν η μία την άλλη. Η Boyan αναφέρει ότι : «Αυτή η θέση ύπνου σημαίνει ότι έχετε μια σύνδεση αλλά ταυτόχρονα διεκδικείτε τον δικό σας χώρο στο κρεβάτι».

Είστε είτε ένα ζευγάρι που είναι μαζί για λίγο καιρό μαζί και νιώθετε πολύ χαλαρά ο ένας με τον άλλο ή ένα νέο ζευγάρι που δεν έχει ακόμη λόγους να μην εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον.

3.Το μπουκέτο
Στην περίπτωση αυτή το ζευγάρι κοιμάται ανάσκελα, με τον ένα σύντροφο να κοιμάται με το κεφάλι στο στήθος του άλλου, πρόκειται για μια χαρακτηριστική σκηνή βγαλμένη από τις ταινίες!

Ο ειδικός στον ύπνο εξήγησε: «Αυτό παρατηρείται συχνά σε αναζωπυρωμένες ή νέες σχέσεις και είναι ένα σημάδι μιας υγιούς σχέσης με έμφαση στη συντροφικότητα και ενός ζευγαριού που λατρεύει να στριμώχνεται.

«Το άτομο που το κάνει δείχνει ότι προστατεύει τον άλλον, είναι συνήθως σίγουρο για τον εαυτό του και έχει αυτοπεποίθηση, σημάδια όλα όσων κοιμούνται ανάσκελα. Το άτομο που ακουμπά το κεφάλι του στο στήθος του συντρόφου του είναι συνήθως ανεξάρτητο αλλά εκτιμά την αγάπη του συντρόφου του».

4.Πάνω στο στομάχι
Ωστόσο, ο ύπνος με το κεφάλι πάνω στο στομάχι του άλλου, αν το κάνουν και οι δύο, δεν είναι σημάδι οικειότητας καθώς κανένα από τα μέρη του σώματος δεν αγγίζει.

Η Boyan είπε ότι ο ύπνος στο στομάχι είναι επίσης ένα σημάδι προστασίας του μπροστινού μέρους του σώματος, επομένως αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ευαλωτότητα, έλλειψη ελέγχου ή άγχος και ότι υπάρχει έλλειψη σεξουαλικής εμπιστοσύνης σε μια σχέση.

5.Ο κόμπος που ξετυλίγεται
Αυτή η θέση είναι όπου τα ζευγάρια αποκοιμιούνται αγγίζοντας αλλά αποσύρονται προς τη δική τους πλευρά του κρεβατιού καθώς η νύχτα προχωρά.

Η Boyan είπε ότι αυτή η στάση σημαίνει οικειότητα και ανεξαρτησία και είναι σημάδι ενός ζευγαριού που είναι μαζί λίγο και που νιώθουν πολύ άνετα μεταξύ τους.

  1. Οι λάτρεις της ελευθερίας
    Το “Liberty lovers” είναι το μέρος όπου ένα ζευγάρι είναι πλάτη με πλάτη αλλά δεν αγγίζει η μία πλάτη την άλλη. Η Boyan είπε: «Αυτό δείχνει ασφάλεια και σύνδεση και ότι κάθε άτομο απολαμβάνει την ανεξαρτησία του, αλλά λατρεύει να ξανασμίγει για να μοιραστεί τη μέρα του ο ένας με τον άλλον. «Είναι αρκετά κοινή στάση για ζευγάρια που έχουν αντέξει στο χρόνο».
  2. Μπλεγμένοι μεταξύ σας
    Αυτή η στάση είναι όπου το ζευγάρι αποκοιμιέται μπλεγμένο μεταξύ του. Η Boyan εξήγησε ότι σημαίνει ότι δεν αντέχετε να χωρίζετε ο ένας από τον άλλον και υποδηλώνει οικειότητα και εξάρτηση – συνήθως παρατηρείται σε ζευγάρια σε πολύ νέες σχέσεις.

8.«space hog»
Η θέση ύπνου «space hog» είναι όταν ένας από εσάς απλώνεται και παίρνει το χώρο του άλλου στο κρεβάτι. Η ειδικός είπε: «Αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι κυριαρχίας στη σχέση και ότι το άλλο άτομο είναι κάπως απορριπτικό».

«Προσέξτε ποιος είναι το κεφάλι πιο κοντά στο κεφαλάρι από τον άλλο σύντροφο – όσο πιο ψηλά είναι το κεφάλι του στο κρεβάτι, τόσο πιο πιθανό είναι να είναι τόσο πιο σίγουρος για τη σχέση. «Αν και τα δύο κεφάλια είναι στο ίδιο ύψος, τότε κάθε άτομο είναι ίσο και έχετε μια ισότιμη σχέση».

ΠΗΓΗ:https://www.oloygeia.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?