Υπέρταση: Το κόλπο των 60” για να μειώσετε άμεσα την πίεση που προτείνει καρδιολόγος

υπερταση καρδιολογος κατ οικον στυλιανος γεωργιου αγια παρασκευη αθηνα
Κοινοποίηση

Ο Δρ Έρικ Μπεργκ αποκάλυψε μια απλή φυσική θεραπεία για να μειώσετε τα επίπεδα υψηλής αρτηριακής πίεσης.
«Είναι πολύ, πολύ φθηνό κόλπο. Στην πραγματικότητα, δεν θα σας κοστίσει τίποτα», είπε ο γιατρός στο κανάλι του στο YouTube.

Η υψηλή αρτηριακή πίεση, γνωστή και ως υπέρταση, είναι ο πρόδρομος σοβαρών προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών επεισοδίων. Επομένως, είναι σημαντικό να τη διατηρείτε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με το Blood Pressure UK, περίπου ένας στους τρεις ενήλικες στο Ηνωμένο Βασίλειο πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση. Η φιλανθρωπική οργάνωση προσθέτει ότι υπάρχουν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια άτομα που δεν έχουν διαγνωστεί μόνο στην Αγγλία.

Ενώ η μείωση της πρόσληψης αλατιού είναι ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους για να κρατήσετε υπό έλεγχο την υπέρταση, ο Δρ Berg προειδοποίησε ότι μια δίαιτα χαμηλή σε αλάτι θα μπορούσε πραγματικά να «επιδεινώσει» την αρτηριακή σας πίεση. Αντίθετα, συνέστησε «ένα πολύ απλό πράγμα» που μπορείτε να κάνετε τώρα.

Η συμβουλή του γιατρού για τη μείωση της αρτηριακής σας πίεσης δεν σχετίζεται με τη διατροφή ή ακόμα και την άσκηση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η αναπνοή σας. «Απλά δοκιμάστε το, θα λειτουργήσει», είπε.

Ο Δρ Berg συνέστησε μια τεχνική αναπνοής με ρυθμό για να μειώσετε «σημαντικά» την ένδειξη της αρτηριακής σας πίεσης στο πιεσόμετρο. Εξήγησε ότι η συχνότητα των έξι αναπνοών ανά λεπτό συγχρονίζεται με συγκεκριμένους υποδοχείς στις αρτηρίες σας που συνδέονται με το νευρικό σύστημα με τρόπο που θα μειώσει την αρτηριακή σας πίεση.

Ο γιατρός πρόσθεσε ότι : «Αυτή η μέθοδος αναπνοής θα μειώσει σημαντικά την αρτηριακή πίεση, ειδικά σε άτομα με καρδιακή καρδιακή ανεπάρκεια.

Έχει την ικανότητα να αυξάνει τον κορεσμό του οξυγόνου και να αυξάνει την ανοχή στην άσκηση. «Πέρα από όλα αυτά, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για να επηρεάσεις το συμπαθητικό νευρικό σύστημα από το οποίο εξαρτάται και η πίεση. Είναι ένα φθηνό, γρήγορο κόλπο, είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας», λέει.

ΠΗΓΗ: https://www.oloygeia.gr/health/ypertasi-to-kolpo-ton-60-039-039-gia-na-meiosete-amesa-tin-piesi-poy-proteinei-kardiologos/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιωτικά Θεραπευτήρια

Heart Health Main

Γιατροί ΕΟΠΥΥ σε όλη την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Diadromh

@ – diadromhgr@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?